Werken bij OrcaCare

Vertrouwen. Dat is de basis waarop wij werken. We motiveren en stimuleren, werken samen en inspireren elkaar. Alles op basis van positieve feedback en betrokkenheid. Kom jij ons team versterken?

Het leuke aan werken bij OrcaCare

Kenmerkend voor het team van OrcaCare is dat iedereen voor elkaar klaarstaat. We delen de kennis en ervaring die we hebben met klanten en collega’s. Zo kan iedereen efficiënt werken en is er altijd wat te leren.

OrcaCare bestaat uit een team van experts met specialisaties in alle zorgdomeinen. We werken flexibel, vanuit verschillende locaties en met een uitgebreide dienstverlening voor overheidsinstellingen, revalidatie, zorg en welzijn. Gebruikmakend van de verschillen in kennis en ervaring, kunnen we echt een verschil maken in de ondersteuning die we bieden.

De onderlinge betrokkenheid, de kracht van samenwerken en aandacht voor positieve feedback, maken het werken in dit bedrijf zo leuk. Sluit je aan om jouw ervaring in te zetten in een proactieve werkomgeving met ons enthousiaste team!

pexels mikhail nilov 7682464 scaled
Positieve feedback

Gericht samenwerken, leren van elkaars expertise en gebruikmaken van positieve feedback in situationeel leiderschap. Daar ligt de kracht en ontwikkeling van OrcaCare.

istockphoto 1128944818 1024x1024 1
Dé kennispartner in de zorg

Van trainingen en hulpmiddelen tot ondersteuning in wet- en regelgeving. Met specialisaties in ieder zorgdomein heb je aan één kennispartner genoeg voor iedere vraag.

Ondersteuning op maat
Ondersteuning op maat

We inventariseren de vraag en zetten de juiste experts in. Door ondersteuning op maat te bieden leggen we waardevolle verbindingen en werken we aan duurzame relaties

Collega John Hoogvliet

Collega John Hoogvliet over werken bij OrcaCare

Het mooie aan werken bij OrcaCare is dat je daadwerkelijk mee mag denken met de processen binnen het bedrijf. Nieuwe ideeën worden altijd met open armen ontvangen. Iedereen binnen de organisatie is aanspreekbaar en staat open voor brainstormen, wat ervoor zorgt dat er echt een teamgevoel wordt gecreëerd: we doen dit samen. Voor mij is dit van grote waarde, aangezien dit bij veel bedrijven niet vanzelfsprekend is. Menselijkheid, oplossingsgericht zijn, het open staan voor ontwikkeling: dit zijn onder andere de belangrijkste kernwaarden van  OrcaCare.

Als je interesse hebt om je aan te sluiten bij ons team en je jezelf graag wil ontwikkelen, dan zal je bij OrcaCare alle ruimte hiervoor krijgen.

Het ontstaan van
OrcaCare

De naam OrcaCare is te danken aan het boek ‘De Orka Award’ van auteur Ken Blanchard. Zijn manier van leidinggeven op basis van vertrouwen, samenwerking en positieve feedback vormt een constante inspiratiebron voor ons bedrijf. Dit nemen we mee binnen ons eigen team, maar ook in de trainingen die we geven en de opdrachten die we op locatie uitvoeren.

Het bedrijf is ontstaan vanuit een passie voor zorg. We zagen hoe verschillende partijen moeite kunnen hebben met de invulling van posities, het beschikken over specifieke kennis en de uitvoering van de hoeveelheid werk die hen boven het hoofd hangt. OrcaCare is met een groep experts dan ook de uitgelezen partner om hen te ondersteunen waar nodig

pexels fauxels 3183197 scaled

Sollicitatieprocedure

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Sluit je aan bij ons team! Verschillende niveaus van kennis en ervaring zijn bij ons welkom. Je kunt solliciteren voor een functie in loondienst of om op ZZP basis te worden ingezet. Zolang je passie hebt voor de zorg, een proactieve houding en de wens om samen te leren en werken, staan wij open voor een gesprek. In het stappenplan hieronder, zie je een korte uitleg van de sollicitatieprocedure die wij hanteren. Neem contact met ons op voor een kennismaking zodat we kunnen zien welke functie het beste bij jou past.

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe collegas

Wij zijn altijd op zoek
naar nieuwe collega's

In de zorg is altijd werk. Het is dan ook niet verrassend dat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Invulling van tijdelijke posities bij klanten, nieuwe kandidaten voor werving en selectie opdrachten of specifieke kennis waar geregeld behoefte aan is.

Bij onze uitgebreide dienstverlening past een breed pakket aan verschillende functies. Van junioren tot senioren in alle zorgdomeinen. Denk bijvoorbeeld aan posities als keurmeesters, servicemonteurs, planners, WMO en WLZ adviseurs, trainers en coaches. Ook voor administratieve rollen en managementposities zoeken wij regelmatig geschikte kandidaten. Beschik jij over passende competenties? Wat jouw toegevoegde waarde ook is, we ontdekken het graag!

Vacatures voor onze diensten

Interim projecten

Wij zetten onze kennis en ervaring regelmatig in voor interim projecten. Je maakt, voor korte of langere tijd, gebruik van jouw expertise in de ondersteuning van een andere organisatie.

Mobiliteitsoplossingen

Jouw uitgebreide kennis van diverse hulpmiddelen wordt ingezet voor complexe zorgvraagstukken. Zo zorgen we met elkaar voor kwaliteitsverbeteringen bij mens en organisatie.

Training & coaching

Van een training in de werking en inzet van hulpmiddelen tot gerichte coaching on the job. Jij zorgt ervoor dat de juiste werkwijze bij verschillende zorgaanbieders wordt gehanteerd.

Werving & selectie

Klaar voor een nieuwe uitdaging op jouw expertisegebied? Met je cv bij de hand bezorgen we je een uitdagende functie bij een van onze opdrachtgevers voor werving en selectie.

Elkaar beter leren kennen onder het genot van een kopje koffie?

Onze klanten