Projectmanagement

Professionele ondersteuning voor ieder project. De specialisten van OrcaCare staan je bij met advies, voeren waar gewenst de praktische werkzaamheden uit of nemen het volledige projectmanagement voor je uit handen.

Projectmanagement

Projectondersteuning van begin tot eind

De projectondersteuning van OrcaCare is op verschillende manieren in te vullen. We hebben managers die helpen jouw project in goede banen te leiden en experts die de kennis en ervaring inbrengen die voor dit project noodzakelijk zijn. Daarnaast bieden we de mogelijkheid projecten van begin tot eind uit te besteden.

We brengen het volledige traject in kaart en stellen vast wat de gewenste uitkomst is. Wij zorgen ervoor dat de taken worden opgepakt en je op de hoogte wordt gehouden van de vorderingen. De brede inzetbaarheid en expertises van onze medewerkers brengen de juiste kennis en ervaring in voor ieder project. Zo zorgen wij ervoor dat doelstellingen behaald worden, resultaten inzichtelijk worden gemaakt en kwaliteitsverbeteringen plaatsvinden.

Keuringen en schouwprojecten

Waar hulpmiddelen worden gebruikt, moeten met regelmaat keuringen worden uitgevoerd. Niet iedere organisatie heeft zelf keurmeesters in dienst, OrcaCare zet dan ook een team van Stigah gecertificeerde keurmeesters in voor keuringen bij jou op locatie. Zo zorgen we ervoor dat medewerkers ten alle tijden veilig kunnen werken en dat er wordt voldaan aan de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast is het mogelijk om volledige schouwprojecten uit te voeren. We maken een inventarisatie van de hulpmiddelen die je bezit en bepalen de staat van alle materialen.

keuring
Operational management

Operationeel management

Van gericht advies tot de praktische uitvoering van taken. Met ons operationeel management bieden we ondersteuning voor alle zorgdomeinen, in de breedste zin van het woord. We maken een inventarisatie van de vraagstukken die je hebt liggen, faciliteren uiteenlopende logistieke processen en kijken naar de mogelijkheden tot het verhogen van de kwaliteit en snelheid binnen jouw organisatie. Alles om de dagelijkse werkzaamheden efficiënter uit te kunnen voeren, werkdruk te verlagen en met passie voor de zorg te blijven werken.

Mogelijkheden binnen ons projectmanagement

Compleet projectbeheer
Hoe groot of gecompliceerd een project ook is, OrcaCare neemt het volledig uit handen. Van inventarisatie tot de correcte uitvoering. We zorgen dat alles goed verloopt en na afloop geëvalueerd wordt.
Keuringen
Onze Stigah gecertificeerde keurmeesters zorgen voor een periodieke keuring van alle hulpmiddelen. Blijf verzekerd van de juiste werking van de hulpmiddelen door deze keuringen uit te laten voeren.
Beheer en onderhoud

Geef het volledige beheer van de hulpmiddelen uit handen. We verzorgen het onderhoud, geven het aan wanneer vervanging noodzakelijk is en keuren de middelen wanneer nodig.

Inventarisatie en schouwingen

Houdt overzicht in de beschikbare hulpmiddelen door geregeld een inventarisatie uit te voeren. Voor uitgebreide waardebepalingen voeren onze keurmeesters ook volledige schouwingen uit. 

Kwaliteitsverbetering

Door gebruik te maken van onze trajectondersteuning werken we met elkaar aan kwaliteitsverbeteringen voor de gehele organisatie. Van praktische oplossingen tot geavanceerde procesverbeteringen. 

Logistieke processen

Van het verbeteren van logistieke processen tot het faciliteren om materialen op het juiste moment op de juiste plek te krijgen. Onze medewerkers staan je graag bij met advies en praktische werkzaamheden.

Advies bij investeringen

Onze specialisten ondersteunen je bij het selecteren van benodigde investeringsgoederen. Met hun kennis van de toepassing en inzet van hulpmiddelen, zorgen zij ervoor dat je de juiste keuze maakt. 

Promotiewerkzaamheden

Nieuwe producten introduceren, promotie op beurzen, verkoopondersteuning van jouw team. Met onze kennis van de branche en van hulpmiddelen in het bijzonder ondersteunen wij in het uitvoeren van promotiewerkzaamheden.