Onze diensten

Met een divers team aan specialisten biedt OrcaCare ondersteunende dienstverlening voor alle zorgdomeinen. Van interim opdrachten tot projectmanagement en van mobiliteitsoplossingen tot trainingen, werving en selectie.

Onze diensten

Dé kennispartner

Met een breed aanbod aan specialisten is OrcaCare dé kennispartner binnen diverse zorgdomeinen. Of het nu gaat om het sociaal domein, de revalidatiemarkt of zorg en welzijn, voor iedere vraag bieden we passende ondersteuning.

We staan je bij met advies in hulpmiddelen beheer, interne processen en personeelsbeleid. Daarnaast ondersteunen en adviseren we in het navolgen van wet- en regelgeving met onder meer WMO ondersteuning en WLZ vraagstukken. Ook bieden we medewerkers voor interim opdrachten of werving en selectie. Tijdelijke werkzaamheden, de permanente invulling van functies of de volledige overname van projecten, OrcaCare staat voor je klaar.

Onze dienstverlening

Interim opdrachten

Ervaren en gekwalificeerd personeel voor tijdelijke functies en specifieke projecten. OrcaCare levert de specialisten die nodig zijn om jouw project tot een succes te maken.

Mobiliteitsoplossingen

Complexe vraagstukken die vragen om gerichte specialisaties. De adviseurs van OrcaCare bieden de expertise om ieder vraagstuk professioneel en passend op te lossen.

Training & coaching

Gerichte trainingen en coaching on the job. Verbeter de kwaliteit van werken en de kennis van jouw personeel voor de inzet en omgang met hulpmiddelen.

Werving en selectie

Voor iedere functie de juiste medewerkers in dienst. Gericht op kennis, ervaring en manier van werken. Wij selecteren de kandidaten met de gewenste kwaliteiten.

Werken bij OrcaCare

Met specialisten op ieder gebied bieden wij ondersteuning in het gehele zorgdomein. We zijn flexibel, gericht op samenwerken en leren van elkaar. Alles wat we doen is op basis van vertrouwen en positieve feedback. Heb jij passie voor zorg en lever je graag kwaliteit binnen jouw specialisme? Kom dan eens kennismaken met ons team!

redd 5U 28ojjgms unsplash scaled

Onze klanten