Werving en selectie

De juiste medewerker voor ieder functieprofiel. Wij nemen de werving en selectie van nieuwe kandidaten volledig uit handen. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van flexibele arbeidskrachten in de zorg.

Werving & selectie

Passende medewerkers voor ieder profiel

Het vinden van de juiste medewerkers kan een hele klus zijn. Zeker als de werkdruk toch al hoog is blijven selectierondes en sollicitaties vaak liggen. OrcaCare helpt je hierbij. Wij nemen het traject van werving en selectie volledig van je over.

We beschikken over een groot netwerk aan flexibele arbeidskrachten in de zorgsector. Experts op specifieke zorgdomeinen, junioren die graag werkervaring op willen doen en alles daartussenin. We inventariseren de behoefte van de organisatie, de benodigde kwalificaties van de kandidaten en selecteren de best passende cv’s bij het functieprofiel. Nadat we de eerste gesprekken hebben uitgevoerd maken we een selectie, zodat jij alleen nog geschikte kandidaten spreekt en de definitieve keuze maakt.

In dienst na detachering

Ben jij nog niet toe aan een volledig traject voor werving en selectie en wil je de functie in eerste instantie tijdelijk invullen? Maak dan gebruik van de ervaren arbeidskrachten die door OrcaCare gedetacheerd worden. Op die manier krijg je na verloop van tijd meer zicht op de definitieve invulling van de functie. Na een periode van een half jaar tot een jaar, is het mogelijk de samenwerking te beëindigen of te kijken in hoeverre de medewerker openstaat voor een vast dienstverband.

In dienst na detachering
Bemiddeling op maat

Bemiddeling op maat

Voor de bemiddeling zijn meerdere opties mogelijk. Afhankelijk van het functieprofiel waarvoor een medewerker wordt gezocht kan de procedure immers verschillen. Naast het invullen van de vereisten als opleidingsniveau en werkzaamheden, houden wij ook rekening met specifieke wensen. Denk hierbij aan een door OrcaCare uitgevoerde screening van de kandidaten of het afnemen van vooraf bepaalde assessments. We gaan graag in gesprek voor een inventarisatie van de wensen in het verloop van dit traject en doen op basis daarvan een passend voorstel.

Wat je van ons kunt verwachten

Inventarisatie

Naar aanleiding van het aangeboden functieprofiel brengen we de behoeften in beeld voor de invulling van deze procedure. Kwaliteiten, werkervaring, vereiste scholing, verwachtingen van de deelnemers, alles komt aan bod.

Gericht zoeken

Op basis van de vereiste kwalificaties gaan wij gericht op zoek naar passende werknemers. We maken allereerst gebruik van ons uitgebreide netwerk van flexibele arbeidskrachten om een selectie samen te stellen.

Sollicitatieprocedure

Na het maken van een passende selectie voeren wij de eerste gesprekken met de kandidaten. De cv’s met contactgegevens van de meest geschikte kandidaten worden aan jouw organisatie overgedragen.

Selectie en afronding

Na het laatste gesprek gevoerd te hebben maakt jouw organisatie de keuze voor jullie nieuwe medewerker. We ronden het traject gezamenlijk af, waarna het voorstellen en inwerken kan beginnen