Interim opdrachten

Betrokken en gekwalificeerde medewerkers, een professionele invulling van functies, vol vertrouwen op de werkvloer. Met de medewerkers van OrcaCare haal je experts in huis voor iedere interim opdracht.

Interim projecten

Kwaliteit in opdrachten en projecten

Wij werken aan kwaliteitsverbeteringen in iedere functie die we bekleden. Of het nu gaat om technische diensten, beheer, kwaliteits- en verandermanagement, innovaties of advies. In de uitbesteding van interim opdrachten, kun je er van uit gaan dat we onze kennis en ervaring inzetten om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Met ons uitgebreide team aan flexibele arbeidskrachten leveren we ervaren en betrokken binnendienst medewerkers, WMO adviseurs, planners en servicemonteurs. Ook afdelingsmanagers, vestigingsmanagers en projectmanagers zijn beschikbaar voor iedere zorgaanbieder.

De functieprofielen kunnen voor korte of langere termijn worden ingevuld. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van aanvullend advies, ondersteuning bij ontwikkeling van processen, trainers, coaches en uiteraard Stigah gecertificeerde keurmeesters. Met OrcaCare beschik je voor iedere opdracht over de benodigde expertise.

De juiste mensen voor jouw project

Met specialisten binnen alle zorgdomeinen zijn we flexibel in de inzet van kennis en ervaring voor diverse interim opdrachten. Al onze medewerkers beschikken over de benodigde certificeringen, passend bij hun expertisegebied en functieprofiel. Hun kennis wordt op peil gehouden door frequente bijscholing en eventueel beschikbare verdieping op hun vakgebied. We vullen tijdelijke functies in tijdens afwezigheid van medewerkers en denken mee bij complexe zorgvragen voor langdurige projecten. Wat de vraag ook is, OrcaCare ondersteund zorgaanbieders bij het vinden van de juiste oplossing.

De juiste mensen voor jouw project
Projectmanagement van begin tot eind

Projectmanagement van begin tot eind

Naast de inzet van ervaren medewerkers en projectmanagers, is het ook mogelijk projecten volledig uit te besteden. Denk onder meer aan opleidingstrajecten van medewerkers, het oplossen van lopende vraagstukken met betrekking tot interne processen en het uitvoeren van ingrijpende projecten als inventarisaties en schouwingen.

OrcaCare stelt een team van deskundigen samen en voert het volledige project voor je uit. Van de eerste stappen om de wensen in kaart te brengen tot de evaluatie na afloop. We houden je op de hoogte van de vorderingen en sturen bij waar nodig.

Medewerkers en diensten voor interim projecten

Gecertificeerde keurmeesters

Alle keurmeesters zijn bij Stigah opgeleid en gecertificeerd. Met oog voor veranderingen in de markt en constante bijscholing op hun vakgebied, bieden zij gegarandeerd een professionele keuring van ieder hulpmiddel.

Servicemonteurs

Technisch geschoolde monteurs voor binnen- en buitendienst. De reparatie van hulpmiddelen wordt ter plekke uitgevoerd. Een hands-on mentaliteit stelt hen in staat snel en oplossingsgericht te handelen.

WMO adviseurs

Gericht op de best passende oplossing, vormen onze WMO adviseurs de schakel tussen eindklant en zorgverlener. Zij zorgen ervoor dat de juiste hulpmiddelen volgens planning op locatie worden geleverd.

Planners

De meest efficiënte werkwijze. Onze planners zorgen ervoor dat de servicemonteurs niet stil komen te staan, WMO adviseurs ondersteuning krijgen in hun afspraken en alle dienstverlening soepel verloopt.

Administratieve ondersteuning

Van Vision tot Dynamics, van planning tot facturatie. Wij beschikken over een groot team van professionals in administratieve ondersteuning, beschikbaar voor de invulling van tijdelijke en permanente functies binnen de organisatie.

Baliemedewerkers

Onze ervaren baliemedewerkers zijn communicatief sterk en proactief in het contact met mensen. Zij zorgen ervoor dat de kennismaking van klanten met jouw organisatie soepel en naar wens verloopt.

Afdelingsmanagers

Ondersteuning en begeleiding van medewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden. Onze ervaren afdelingsmanagers dragen bij aan een positieve werksfeer met een basis van vertrouwen, productiviteit en verantwoordelijkheid.

Vestigingsmanagers

Ontwikkelingen binnen de organisatie, werkprocessen, beleidsmatige doelen en prioriteiten. Onze vestigingsmanagers houden alles in de gaten om te zorgen dat jouw organisatie optimaal blijft functioneren.