Onze markten

OrcaCare is dé partner binnen alle zorgdomeinen. Van het sociaal domein tot zorg en welzijn organisaties en de revalidatiemarkt. Wij hebben de expertise om te ondersteunen bij iedere vraag!

Ondersteuning voor ieder zorgdomein

Met een breed inzetbaar team aan specialisten heeft OrcaCare de expertise in huis om alle zorgdomeinen te bedienen. Met name voor revalidatietechniek en zorgorganisaties, zorg en welzijn en het sociaal domein wordt er veel gebruik gemaakt van onze kennis en ervaring binnen de branche.

Met onze specialisatie in de hulpmiddelenmarkt en de beschikbaarheid van gecertificeerde keurmeesters, worden we veel gevraagd als adviseur en kennispartner. We delen onze kennis door het aanbieden van geaccrediteerde trainingen voor de inzet van hulpmiddelen, efficiënte manieren van werken en de omgang met geldende wet- en regelgeving. We brengen focus aan, hebben personeel beschikbaar voor detachering en bieden ondersteuning bij complexe vraagstukken.

pexels andrea piacquadio 845451 1 scaled
iStock rolstoel basketballers 1268691346
Revalidatietechniek

Onze specialisten ondersteunen leveranciers en fabrikanten van hulpmiddelen binnen revalidatietechniek en zorgorganisaties. Zij geven servicemonteurs gericht advies over het gebruik en onderhoud van materialen. Daarnaast verschaffen zij specifieke productinformatie aan zorginstanties en ondersteunen zij bij de introductie van nieuwe producten op beurzen.

iStock vrouw met partner in rolstoel 624924454
Zorg en welzijn

OrcaCare is dé kennispartner op het gebied van product en veiligheid. Onze specialisten worden ingezet in het naleven van wet- en regelgeving, het behouden van de Arborichtlijnen en het adviseren in het correct gebruiken van hulpmiddelen. Onze keurmeesters zorgen ervoor dat de veiligheid van materialen gewaarborgd blijft.

iStock rolstoelatleet 1286515554
Sociaal domein

Met advies en trainingen binnen het sociaal domein, brengen we extra focus aan en breiden we de beschikbare kennis van de branche en hulpmiddelen uit. Zo krijgen WMO-consultenten training voor extra expertise van hulpmiddelen, wordt uitgebreide productinformatie verschaft en geven we advies binnen wetgeving en de inzet van zorg.

Meer weten over de ondersteuning van jouw organisatie?

Onze diensten

We ondersteunen organisaties met een uiteenlopend pakket aan diensten. Met een team van experts op het gebied van zorgverlening, wetgeving en specialistische kennis van hulpmiddelen bedienen we het gehele zorgdomein. We detacheren geschikte kandidaten voor de inzet bij interim opdrachten, voeren volledige projecten uit en werven nieuwe medewerkers voor ieder functieprofiel.

Als organisatie zijn wij gericht op samenwerken en het delen van kennis. We ondersteunen dan ook met advies en zetten de kennis en expertise van onze medewerkers in voor het oplossen van de meest complexe mobiliteitsvraagstukken. Met ons uitgebreide aanbod aan trainingen en coaching geven we onze kennis ook weer door.

Interim opdrachten

Tijdelijke invulling van functies, de uitvoer van volledige projecten en advies op maat. Onze specialisten ondersteunen organisaties in de uitvoering van alle interim opdrachten.

Mobiliteitsoplossingen

De meest complexe mobiliteitsvraagstukken worden opgelost met de expertise van onze specialisten. We werken samen en vinden de beste oplossing voor iedere vraag.

Training & coaching

Met een uitgebreid aanbod aan trainingen en coaching on the job geven we de kennis en ervaring van onze specialisten door aan zowel nieuwe als ervaren medewerkers.

Werving & selectie

Wij nemen het proces van werving en selectie uit handen, voeren de eerste gesprekken en zorgen voor de best passende kandidaten voor ieder functieprofiel.

Onze klanten