Over OrcaCare

Dé kennispartner op ieder gebied van zorg. Met aandacht en betrokkenheid ondersteunt OrcaCare instanties en zorgaanbieders op elk gebied. Van dagelijkse werkzaamheden op locatie tot detachering en professioneel advies op maat.

Het verhaal achter OrcaCare

De naam OrcaCare is ontstaan vanuit het boek De Orka Award. Een prachtig verhaal waarin de kracht van positieve feedback centraal staat. Het hele verhaal neemt je mee en volgt de bevindingen van een manager die in gesprek gaat met een orka trainer. Tijdens dit gesprek wordt hij gewezen op het effect van vertrouwen in samenwerkingen en relaties. Hoe positieve feedback en gericht aandacht geven, situaties kunnen veranderen en de motivatie van betrokkenen kan sterken.

Het verhaal vormt een belangrijk onderdeel van de kernwaarden in ons bedrijf. We richten ons op het bieden van ondersteuning, samenwerking, betrokkenheid, openheid en een oplossingsgerichte manier van werken. Het creëren van een positieve werksfeer is voor ons heel belangrijk.

Waarom kiezen voor OrcaCare?

Specifieke expertise kan moeilijk te vinden zijn. Daar komt nog bij dat veel organisaties regelmatig overlopen in de hoeveelheid werk, terwijl noodzakelijke functies niet altijd direct ingevuld kunnen worden. OrcaCare ondersteunt zorgaanbieders binnen revalidatie, zorg en welzijn en diverse overheidsinstanties in de uitvoering van hun werkzaamheden.

Met een betrokken team experts geven we gericht professioneel advies, detacheren we gekwalificeerde medewerkers voor de invulling van tijdelijke functies en werven we nieuwe kandidaten. We trainen junioren en leiden ervaren medewerkers op om door te stromen naar andere functies. Daarnaast hebben wij gecertificeerde keurmeesters beschikbaar voor het uitvoeren van schouwingen en periodiek keuren van hulpmiddelen. Dankzij het gevarieerde team aan specialisten, heeft OrcaCare alles in huis om ieder zorgdomein te kunnen ontlasten en ondersteunen.

istockphoto 1216597805 1024x1024 1

Onze kernwaarden

Met passie voor zorg verbinden, dat is wat we doen.
We beschikken over een team van uiteenlopende zorgexperts met ieder hun eigen specialisaties. Hen verbinden we binnen het sociaal domein en zorginstellingen voor tijdelijke of permanente plaatsing. We selecteren de juiste expert voor complexe zorgvragen en geven gericht advies bij vraagstukken binnen de WLZ en WMO ondersteuning. Daarnaast worden projecten indien gewenst van begin tot eind uit handen genomen om de werkdruk te verlagen en bieden we gerichte trainingen en begeleiding van medewerkers. Zo voeren we gewenste veranderingen en verbeteringen door. Wat de vraag ook is, met de experts van OrcaCare is er altijd een passende oplossing te vinden.

pexels mikhail nilov 7682464 scaled
Positieve feedback

Gericht samenwerken, leren van elkaars expertise en gebruikmaken van positieve feedback in situationeel leiderschap. Daar ligt de kracht en ontwikkeling van OrcaCare.

istockphoto 1128944818 1024x1024 1
Dé kennispartner in de zorg

Van trainingen en hulpmiddelen tot ondersteuning in wet- en regelgeving. Met specialisaties in ieder zorgdomein heb je aan één kennispartner genoeg voor iedere vraag.

Ondersteuning op maat
Ondersteuning op maat

We inventariseren de vraag en zetten de juiste experts in. Door ondersteuning op maat te bieden leggen we waardevolle verbindingen en werken we aan duurzame relaties

Wil je weten wat OrcaCare voor jou kan betekenen?

Een ervaren team waar je op kunt rekenen

Door heel het land zijn specialisten aangesloten bij OrcaCare. Van ervaren deskmedewerkers tot trainers en keurmeesters. Van servicemonteurs tot planners en professionele adviseurs. Wat er ook nodig, wij hebben de juiste kandidaat in huis.

Naast het team dat vast voor ons werkt beschikken we over een schil aan mensen die tijdelijk inzetbaar zijn. We detacheren en bieden gekwalificeerde medewerkers aan voor werving en selectie. Ook zij beschikken over gevarieerde kennis en ervaringsniveaus, passend bij de diverse functies binnen het zorgdomein. Een ding heeft dit team gemeen, de enorme passie die wij met elkaar delen voor de zorg en de verbinding die hierin gemaakt kan worden.

pexels linkedin sales navigator 2182970 scaled
Michel Rog
Founder
pexels linkedin sales navigator 2182970 scaled
Michel Rog
Founder
pexels linkedin sales navigator 2182970 scaled
Michel Rog
Founder

Werken bij OrcaCare

Ben jij mensgericht, betrokken, proactief in jouw manier van werken en heb je net zoveel passie voor de zorg als wij? Dan is OrcaCare de organisatie om je bij aan te sluiten. Een ontspannen en prettige manier van samenwerken, een team van experts uit alle zorgfacetten om je heen en voldoende ruimte voor opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen. We verwelkomen je graag binnen ons team!

In dienst na detachering