Meet the team | Marjon

Met deze keer collega Marjon Wilts
Meet the team | Marjon

“Ik ben Marjon en inmiddels ben ik bijna 3 jaar werkzaam als frontoffice medewerker bij OrcaCare. Ik hou me voornamelijk bezig met heel veel verschillende type projecten voor onze klanten, zoals onder andere schouwprojecten. Deze projecten hebben ook allemaal een verschillende tijdsduur; soms werk ik een paar weken aan een project, maar dit kan ook enkele maanden zijn. Dit zorgt er wel voor dat mijn werk nooit verveelt. Je valt als het ware van het ene leuke project in het andere en daarom is elke werkdag weer anders.

“Ik vind een van de leukste kanten van mijn functie dat er ontzettend veel te leren valt: je leert verschillende bedrijven en klanten kennen, je leert hoe adviseurs te werk gaan en hoe verschillende hulpmiddelen werken. Je moet dan ook zeker leergierig zijn voor deze functie, want er komt veel bij kijken. Iets wat voor mij ook van grote waarde is, is het feit dat je bij OrcaCare vanuit huis kan werken. Op deze manier heb ik de vrijheid om mijn dagen zelf in te delen en heb ik veel flexibiliteit.”

“Wat misschien wel het fijnste is van bij OrcaCare werken, is dat mijn collega’s voor mij echt voelen als een werkfamilie. Iedereen is heel erg betrokken bij alles en je doet het werk echt met elkaar. Je krijgt oprechte waardering voor wat je doet. Ook zijn er hele gezellige uitstapjes die we doen, we zijn onlangs bijvoorbeeld met z’n allen naar het NK schaatsen geweest. Je kan elkaar heel veel leren en instructies geven, waardoor je ook het beste in elkaar naar boven haalt. Voor mij is de belangrijkste kernwaarde van OrcaCare dan ook betrouwbaarheid, wat zich heel erg uit in het vertrouwen dat we in elkaar hebben binnen ons team.”

“Als je graag werkt vanuit je eigen huis, als je houdt van afwisseling en ervoor open staat om nieuwe vaardigheden te leren, dan ben je bij OrcaCare aan het juiste adres!”

Categorieën

Vragen over interim projecten?

De juiste expertise, tijdelijke invulling van een positie, een keurmeester voor hulpmiddelen en schouwingen, gerichte trainingen op locatie. Bij OrcaCare vind je de mensen die je zoekt.