Keurmeesters

Een goede keurmeester is essentieel voor een betrouwbare beoordeling van jouw hulpmiddelenpark. Stigah gecertificeerde keurmeesters beoordelen de functionaliteit van de middelen, stellen de waarde vast en houden rekening met relevante veiligheidseisen.
Keurmeesters

Keurmeesters met Stigah certificering voor ieder keurproject

Hoe zorg jij ervoor dat jouw keurproject op tijd is uitgevoerd? Dat de planningen kloppen en er voldoende keurmeesters beschikbaar zijn. Dat de keurmeesters die je inzet bovendien goed zijn opgeleid en dat belangenverstrengeling tijdens de keuring kan worden voorkomen.

Afhankelijk van de omvang van jouw hulpmiddelenpark kan het een hele klus zijn om een keurproject goed uit te voeren. OrcaCare helpt je dan ook graag op weg. Of je nu op zoek bent naar een keurmeester die meedraait in jouw planning of het volledige keurproject graag uit handen wil geven, onze keurmeesters staan voor je klaar!

Interim-medewerkers en projectmanagement

Met hun ervaring en expertise zorgen de keurmeesters van OrcaCare voor overzicht op de actuele status van het hulpmiddelenpark. Zij ondersteunen andere keurmeesters tijdens keurprojecten of zijn in te zetten om zelfstandig keuringen uit te voeren. Door gebruik te maken van hun beschikbaarheid ben jij er dan ook altijd zeker van dat je de planning voor jouw keurproject rond krijgt. 

Daarnaast is het mogelijk om het volledige projectmanagement aan OrcaCare over te dragen. Een ervaren team van projectmanagers en planners zorgt ervoor dat de benodigde afspraken worden gemaakt, keurmeesters worden ingepland en de keuring op locatie wordt uitgevoerd. Na afloop van de keuring worden de bevindingen vastgelegd in een rapportage die je van de projectmanager krijgt toegezonden.

Wil jij de keuring nog een stapje verder brengen? Ook dat kan! 

Het preventief en correctief onderhoud van ieder hulpmiddelenpark kan door OrcaCare worden uitgevoerd. Reparaties worden zorgvuldig gedaan, waarbij uiteraard de van toepassing zijnde wet- en regelgeving in acht worden genomen en er rekening wordt gehouden met noodzakelijke veiligheidsvoorschriften.

Kwaliteitsgarantie

OrcaCare staat garant voor kwalitatieve en onafhankelijke keuringen. Dit is dan ook de belangrijkste reden om alle keurmeesters die wij inzetten een goede opleiding te bieden en jaarlijks hun Stigah certificaat te laten behalen. Dit Nederlandse keurmerk gaat namelijk een stap verder dan de bekende wet- en regelgeving als de MDR-wetgeving, NEN-normeringen en VVR. Zij hanteren hun eigen veiligheids- en hygiëneprotocollen, die de kwaliteit van zorg met gebruikmaking van hulpmiddelen borgen. Een missie waar OrcaCare zich graag aan verbindt. 

Landelijke beschikbaarheid keurmeesters

Onze keurmeesters wonen en werken door het hele land. Waar jouw organisatie zich ook bevindt, er is altijd iemand in de buurt om je te ondersteunen in een keurproject. 

Heb jij een keurproject op de planning staan? Of ben jij benieuwd hoe het ervoor staat met de functionaliteit en inzetbaarheid van jouw hulpmiddelen? Maak dan vooral gebruik van onze expertise om de veiligheid van gebruikers en hulpverleners te garanderen! 

Categorieën

Vragen over interim projecten?

De juiste expertise, tijdelijke invulling van een positie, een keurmeester voor hulpmiddelen en schouwingen, gerichte trainingen op locatie. Bij OrcaCare vind je de mensen die je zoekt.